Badkamerrenovatie

Totaalrenovatie

Selleslagh HVAC zet de schouders onder de totaalrenovatie van je badkamer, van A tot Z.

Bij ons eerste bezoek bespreken we alle mogelijkheden en jouw persoonlijke wensen voor je badkamerproject. We geven je persoonlijk en professioneel advies en beantwoorden al je vragen. 

Vervolgens kan je in diverse toonzalen bij een erkend groothandel een keuze maken voor meubels, kraanwerk en tegels. Daarna stellen wij onze offerte op en bespreken die met jou. 

Bij goedkeuring van de offerte prikken we samen meteen een startdatum. Bij aanvang van de werken doen we er alles aan om in één keer door te kunnen werken. Wij houden er, net als onze klanten, niet van om een project lang te laten aanslepen.
Zo kan je spoedig genieten van een splinternieuwe badkamer!

 

Kwaliteit

Kwaliteit dragen wij enorm hoog in het vaandel. Wij gaan voorzichtig te werk, beginnen de werken met het plaatsen van beschermfolie waar nodig en beperken het stof tot een minimum. Wij vervangen elke toevoer -en afvoerbuis, zo zijn wij en u verzekerd van een maximale levensduur van je nieuwe badkamer. 

Om dezelfde reden werken wij enkel samen met erkende groothandels zoals Desco, Facq en STG. Deze hebben een groot gamma aan sanitaire toestellen en meubels in verschillende stijlen, waar ieders smaak te vinden is. 

Kwaliteit verzekerd!

 

Van A tot Z

Wij nemen elk aspect van je project voor onze rekening. Van afbraak tot technieken, chape, bepleistering, eventueel schrijn -of metselwerk, tegelen, … indien gewenst zelfs schilderwerk, zodat alles tot in de puntjes is afgewerkt.

Ben je een handige Harry en wil je toch ook zelf de handen uit de mouwen steken en een deel van de verbouwing doen?
Alles is bespreekbaar.

Contacteer ons

Meer te weten komen over de mogelijkheden bij je thuis en prijzen?
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Doucherenovatie

Ook de renovatie van je douche kunnen wij verzorgen. We gaan op dezelfde zorgzame en kwalitatieve manier te werk als bij een badkamer. Je bestaande douche breken we uit en we doen een zorgvuldige check-up van je technieken. 

We vernieuwen zoveel mogelijk. Vervolgens leggen we een nieuwe doucheplaat en bekleden de wanden met acrylpanelen naar keuze.

Dit proces duurt doorgaans niet langer dan 1 of 2 dagen!

Toiletrenovatie

Ook het kleinste kamertje nemen wij graag onder handen. Vervang je oude staande toiletpot door een modern hangtoilet. 

We bekleden hem met Groene MDF, OSB met watervaste Gyproc of een ander materiaal naar wens.

Contacteer ons

Meer te weten komen over de mogelijkheden bij je thuis en prijzen?
 Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

In de zomermaanden
15 % korting

op airco en CV-ketels