Airconditioning

Koelen en verwarmen

Airconditioning, ook wel Lucht/Lucht warmtepomp genoemd, is het meest energiezuinige toestel om mee te koelen. Het is de goedkoopste warmtepomp en is makkelijk te plaatsen in reeds bestaande huizen. Een aircotoestel kan snel verwarmen of koelen

Wat dus ideaal is voor kamers die niet veel gebruikt worden, zoals slaapkamers of studeerkamers. In vergelijking met bijvoorbeeld radiatoren zijn de toestellen zeer licht, compact en stijlvol.

 

Verwarmen met een airconditioning

Airconditioning-systemen hebben een binnen- en een buitentoestel, deze staan met elkaar in verbinding door koeltechnische en elektrische leidingen. Ze hebben een enorm groot toepassingsgebied. De kans dat het bij jou thuis onmogelijk is een airco te plaatsen, is nagenoeg onbestaande!

Daikin toestellen

Selleslagh HVAC plaatst uitsluitend Lucht/Lucht toestellen van Daikin, een merk dat wereldwijd bekend staat als één van de grootste spelers in de wereld van de warmtepomp.

Met toestellen van Daikin weet je dus zeker dat je kwalitatief materiaal in huis haalt. De toestellen zijn uitgerust met een thermische sensor, die voelt waar en wanneer de warmte of koude binnenkomt om daar op te reageren. 

Op de toestellen zit ook een aanwezigheidssensor, die er voor zorgt dat er nooit rechtstreeks lucht op de personen in de kamer wordt geblazen. Bij het verlaten van de ruimte schakelt het toestel naar een eco-stand. Ze werken ook nog luchtzuiverend, hebben een fluisterstille werking én kunnen van waar dan ook ter wereld met een app bedient worden. 

Tot slot hebben ze ook nog energielabel A+++. Kortom, een technologische hoogvlieger. Voor de juiste prijs!

 

Contacteer ons

Meer te weten komen over de mogelijkheden bij je thuis en prijzen?
 Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.